zaterdag 22 februari 2014

Swatch: 300 spring tulip

Vandaag heb ik weer een swatch voor jullie! Vandaag van het lakje 300 Spring Tulip van NYC! Het is meer een kleurtje voor in de lente/zomder, maar omdat de lente steeds dichterbij komt (niet dat we echt winter hebben gehad.. maar toch) kan dat best! Lees snel verder voor meer over dit lakje. 
Het lakje komt uit de vaste collectie van NYC.  En is dus gewoon te koop bij onder andere kruidvat en trekpleister voor €2,29. Ik moet bekennen dat ik niet heel vaak lakjes van NYC draag, maar misschien komt dat ook vooral doordat ik niet echt leuke kleurtjes van het merk heb. De lak droogt niet extreem snel maar na 3 à 4 minuutjes, kun je zo goed als alles weer gewoon doen!

Het lakje dekt vrij goed in één keer. En dat scheelt een heleboel tijd! Heel fijn. Dit is het lakje met één laagje en met flits.

 En dit is het lakje met één laagje, zonder flits. Sorry ik zie nu pas dat ik mijn nagels niet heel erg netjes heb gelakt! Ik ben erg tevrede over dit lakje, zeker een aanrader. Wat ook heel fijn is aan het lakje is dat de substantie een redelijk dikke structuur heeft, waardoor het lakje langere tijd blijft zitten.

Liefs,
Marielle

If you can see it, you can have it.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten