woensdag 7 januari 2015

Project positief tag - ByDagmarValerie

Al een hele tijd loop ik met het idee rond dat ik de project positief tag van Dagmar een keer wilde invullen. Nu ik eindelijk weer volop blog, besloot ik om deze dan maar gelijk te doen! Dagmars blog groeit momenteel als een speer en is ook echt de moeite waard om eens lekker op rond te blijven hangen! Zelf heb ik in december haar blog ook door gespit, Dagmar heeft een hele leuke positieve manier van schrijven en ze is oprecht heel vrolijk. Vandaag mijn invulling van de Project Positief tag!
Wat is je favoriete quote en waarom?
Mijn favoriete quote is "Sometimes you just need to step outside, get some air, and remind yourself of who you are and who you want to be." Omdat ik mezelf wel eens kwijt kan raken in deze grote wereld met mensen die dingen van je verwachten of van je willen. Dan moet ik gewoon even lekker naar mijn kamertje even doen wat ik leuk vind. Dan denk ik aan de dromen die ik heb, wat ik allemaal wil bereiken en dat ik gewoon Marielle ben. Die lekker doet wat ze wilt wat andere ook van haar vinden.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? yes you can!
Werken met mensen die dezelfde hobby als mij hebben. Ik wil heel graag gaan werken met bloggers en YouTubers. En dat hoeft dan niet eens door zelf een grote YouTuber/blogger te worden. Maar het lijkt me heel cool om er op zijn minst mee te mogen werken.

Wat betekent geluk voor jou?
Ik moet bekennen dat ik eigenlijk niet zo goed weet wat geluk voor mij betekent. Het is zo'n groot woord. Geluk betekent voor mij denk ik dat ik me veilig en goed voel ergens.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Sam ♥ Ik heb heel erg last van de winter, de kou en het feit dat het de hele dag zo donker is maakt me echt héél sacherijnig. Maar Sam weet me heel erg op te vrolijken. Dat is één van de redenen waarom ik het zo fijn vind om met hem te zijn. Verder heb ik ook een paar mensen in mijn klas met heel veel humor, dat is ook iets wat mij echt heel erg op kan vrolijken.
Voor wat mogen we je 's nachts wakker maken?
Voor een reisje naar het buitenland mag je mij best wakker maken. Of voor een kopje warme chocolademelk en een heleboel gezelligheid. Ja, voor een kopje warme chocolademelk wil ik wel wakker gemaakt worden midden in de nacht. Maar verder moet je me gewoon lekker laten slapen.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Ik ben heel erg trots op het feit dat ik weer ben begonnen met video's maken. Ik vind het namelijk echt ontzettend leuk en ik ben zo'n sukkel die zich gewoon ruim twee jaar heeft laten tegen houden, omdat mensen er wat over te zeggen hebben. En commentaar geven op alles wat je doet. Nu ben ik ondanks mijn angst daarvoor toch weer begonnen. Daar ben ik trots op.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
De boodschap die ik graag aan andere mensen mee zou willen geven is: doe wat je wilt en laat je door niemand tegenhouden. Als jij een grote droom hebt, moet je die zeker nastreven en niet bang zijn voor wat andere mensen hiervan zullen vinden.

Ik hoop dat jullie de tag leuk vinden! En als je dat vond moet je hem zeker even overnemen, want dat hebben al meer dan 150 andere mensen


Liefs,
Marielle
Make your own luck.
Volg mij op: YouTube • bloglovin • instagram • twitter 

4 opmerkingen:

  1. Aah die foto is echt schattig ♥ en ik vind die quote ook heel sterk!

    Love,
    Didem.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou ook graag eens samenwerken met bloggers! Dat lijkt me erg gezellig. Je mag inderdaad trots zijn dat je terug video's bent beginnen maken! You go girl!

    BeantwoordenVerwijderen