maandag 2 maart 2015

••• F E B R U A R Y•••


Persoonlijk vind ik het ontzettend leuk om foto's uit iemands leven te bekijken, ook al heeft bijna iedere blog op dit moment een "my life in pictures" of dergelijke:  ik ga me er aan wagen. De bedoeling is dat er aan het einde van de maand een artikel met foto's uit mijn leven online gaat komen. Gewoon omdat ik het zelf heel leuk vind om te kijken en te maken en omdat het me leuk lijkt om het later dan weer terug te kijken! Ik ga er geen speciale naam aangeven. Het is namelijk gewoon een vervanging van het Maandelijkse Kletspraatje dat ik eerst had. Bij deze dus alles wat ik heb meegemaakt in FEBRUARI.
8 februari
Samen met een aantal mensen uit mijn klas ging ik voor het vak CKV naar Den Haag om daar twee musea te bezoeken. We gingen als eerste naar het fotomuseum, wat ik heel erg mooi vond. Er was namelijk een tentoonstelling met nieuwsfoto's. Zo heb ik écht hele mooie foto's gezien van onder andere de MH17. Daarna zijn we naar het gemeentelijk museum geweest, hier hing Rothko op dat moment. Hoewel ik dat nou niet bepaald spectaculair vind. Onze CKV docente vertelde erbij dat je het echt moet beleven, maar ik geloof niet dat zoiets voor mij is weggelegd haha!
De ceremoniële binnenkomst van de eerste slachtoffers MH17. Categorie: binnenlands nieuws (serie)
Dit is de bijzonderste foto naar mijn idee die er in het fotomuseum te zien was. {bron}
Daarna zijn we (natuurlijk!) nog even naar Starbucks geweest, wat ik echt heel erg leuk vind altijd. Alles in de Starbucks is zo héérlijk hipster en fotogeniek. Ik nam een hot chocolate, want daar had ik zin in. Ik vind het licht op de foto's zo mooi! Het geeft echt precies het gevoel van Starbucks weer in de winter vind ik. 

13 februari
Eindelijk begon ik weer met lekker bloggen, ik mis het toch zo als ik het niet doe! Ik begon met dit artikel en ik luisterde mijn favoriete lied brick by brick van Racoon. Zo mooi!

15 februari
Na een vreselijke valentijnsdag gehad te hebben, die bestond uit de hele dag werken en vervolgens naar een verjaardag gaan (wat overigens wel een gezellige verjaardag was!), sliep ik die avond samen met mijn vriend in het huis van mijn zus. Op 15 februari hadden we samen een héérlijk ontbijtje.
We hadden alleen niks om de broodjes in te doen. Het resultaat is te zien... Ik vind het er zelf eigenlijk nog niet eens zo gek uitzien! Praktisch was het echter niet, aangezien de croissantjes er niet meer in paste.
Mijn zus had de M en de S op de tafel gelegd in hartsnoepjes, waarop ik "reageerde" met hun voorletters maar dan met M&M's. Ik vond het er echt heel lief uit zien! Ik had precies genoeg rode M&M's!
Ik vind het huis van mijn zus echt heel erg schattig en er komen steeds nieuwe schattige stukjes in haar huis. Toen ik bij haar sliep viel dit hoekje in haar slaapkamer ineens op, super schattig!

23 februari
Met twee vriendinnetjes ging ik naar Barista waar ik heerlijke warme chocolademelk heb gedronken en mijn nieuwe obsessie heb ontdekt: warme kaneelscones! Ik ben echt van plan om ze een keer zelf te maken. Wat zijn die dingen ontiegelijk lekker zeg!

24 februari
Jongens.. wat faalde ik. Deze foto is een halfuur voordat ik naar de ortho moest gemaakt. Mijn tong was helemaal blauw door de Jawbreakers die ik op had.. haha!

Ik vond het heel erg leuk om dit artikel te maken en in maart kunnen jullie zeker weer zo'n artikel verwachten, met meer foto's hoop ik !

Liefs,
Marielle ♥
L O V E
Volg mij op social media: Bloglovin • YouTube • Instagram • Twitter

1 opmerking: