zondag 6 september 2015

Mee met Mel #6

Na een hele lange tijd heb ik eindelijk weer eens een Mee met Mel artikel voor jullie! Aangezien ik nu een nieuwe mobiel heb, zullen de foto's een mooiere kwaliteit hebben. Ondanks het feit dat ze niet met mijn camera gemaakt zijn. Ik heb er in ieder geval gelijk weer zin in om deze artikeltjes te schrijven. De afgelopen week heb ik eigenlijk niks bijzonders gedaan en ben ik een heleboel met school bezig geweest helaas. Ik laat jullie vandaag de foto's zien van zondag 31 augustus tot en met zaterdag 5 juli.

Ik nam twee video's op voor mijn YouTube kanaal en plaatste daarover een stukje op mijn facebook pagina. Gek genoeg krijg ik daar best wel veel likes op. Echt heel erg leuk! Allebei de video's die ik deze dag maakte zijn inmiddels al te bekijken op mijn YouTube kanaal. (klik hier)
In de middag ging ik naar vriendinnetje Nanda om aan ons profielwerkstuk te werken. Dit is een verslag wat je moet schrijven om de middelbare school af te kunnen sluiten. Zelf vind ik dat we een heel leuk onderwerp hebben; namelijk social media. Kijk wat een leuke foto dit trouwens is! Het lijkt net alsof we serieus bezig zijn. 

 Op dinsdag had ik een hele lange dag op school. Vreselijk, ik heb echt een hekel aan dat soort dagen. Je bent pas om vier uur thuis en vervolgens is je dag eigenlijk al voorbij. Je moet tenslotte je huiswerk maken en daarna heb je eigenlijk bijna nergens meer tijd voor. Gelukkig scheen het zonnetje wel lekker. Ik vind het er altijd zo fotogeniek uitzien als je het zonnetje op het asfalt ziet schijnen.
 Ik heb wel lekker een stuk met de honden gelopen. Op de foto zie je Rex, Benzey stond namelijk net verstop achter mijn benen.
Woensdagavond luisterde ik naar de les misérables playlist op spotify. Mijn zus had namelijk een filmpje laten zien van een 3-jarig jongetje die één van de nummers uit volle borst mee zong. Toen kreeg ik gelijk zin om alle liedjes te luisteren.
Ik behaalde 100 likes onder één van mijn smashbook video's! Daar ben ik natuurlijk best een beetje trots op!
Badass foto's maken terwijl ik gewoon in de klas zat. Onze lessen Nederlands zijn over het algemeen niet erg interessant. Onze docent probeert alles heel goed te doen, maar dat lukt niet altijd even goed om het zo maar te benoemen. Zo zat ik bijvoorbeeld een blokuur in een groepje van vier, terwijl de rest van de klas allemaal in rijtjes van twee zat en daar heeft ze niks over gezegd. Dat is toch wel een beetje vreemd.. ?
AAAAH expeditie robinson! Ik had eerlijk gezegd wel een beetje meer verwacht van de eerste aflevering. Het was heel gek om Teske op TV te zien. Ik vond dan ook dat ze in het stukje dat ze over zichzelf vertelde eigenlijk helemaal niet op zichzelf leek (ben ik de enige). Verder vond ik het wel heel leuk hoor! Eindelijk eens een YouTuber/blogger in zo'n soort programma. Heel tof.

Late night blogging be like: lekker met een schriftje in je bed. Ik vind dat soms echt heerlijk vooral als er alleen maar lijstjes gemaakt hoeven te worden. Echt genieten. Vooral als het in zo'n leuk notitieboekje is als ik heb. :)

Volgende week staat er helaas veel werken op het programma, maar die weken daarna is het weer wat minder! Wat gaat jullie doen komende week?

Liefs,
Marielle

1 opmerking: