vrijdag 2 januari 2015

Dingen die ik dit jaar wil bereiken.

Natuurlijk: met een nieuw jaar komen ook weer nieuwe voornemens. Ergens vind ik het dan ook onzin dat veel mensen hun goede voornemens pas beginnen met een nieuw jaar, want elke dag die je leeft heb je de kans om te beginnen met iets nieuws. Maar toch is het met een nieuw jaar toch een beetje makkelijker. Zelf wil ik aardig wat dingen bereiken in het nieuwe jaar.
Rijbewijs halen
Ik heb nu 6 rijlessen gehad en naar mijn idee gaat het allemaal niet zo snel en valt er nog een heleboel te leren. Ik vind auto rijden écht heel erg leuk, maar ik wil nu eigenlijk gewoon mijn rijbewijs zo snel mogelijk halen... Niet dat ik al begonnen ben voor mijn theorie hoor, maar eigenlijk wordt dat zo langzamerhand wel eens tijd. Dan heb ik het maar gewoon alvast. 

1000 Abonnees op mijn kanaal
Wat binnenkort niet meer weg te denken is van mijn blog is mijn YouTube kanaal. Want die heb ik sinds 13 november. Ik heb op het moment 77 abonnees en ik hoop gewoon heel erg dat ik dit jaar duizend abonnees kan gaan halen. Ook al weet ik dat dat echt heel erg veel is, het zou gewoon heel cool zijn :).

Reizen
Ik ben één van die meisjes die eigenlijk nog nergens is geweest, maar die het wel héél graag zou willen. Van alle kleine uitstapjes die ik in het jaar 2014 heb gedaan, zoals naar Maastricht en Amsterdam geniet ik gewoon zo erg dat ik er alleen maar meer van wil. Ik wil zo graag kunnen zeggen dat ik door Europa heb gereisd en andere landen heb kunnen ontdekken. Gelukkig heb ik een vriend die nogal actief is in uitjes en leuke dingen doen. Dus ik denk dat het ook komend jaar weer helemaal goed gaat komen. 

Macbook pro kopen
Dat dit een duur geintje is dat is me natuurlijk ook wel duidelijk. Want een laptop met windows 8 erop is ook al iets moois en een stuk goedkoper. Maar nu ik een paar keer op een macbook heb gewerkt kan ik niet zeggen dat ik liever een "normale" laptop zou willen hebben. Een macbook werkt namelijk gewoon écht heel fijn. 

Vaker make-up op doen
Je hebt van die mensen die zeggen dat ze minder make-up op moeten doen, mensen waarvan jij vind dat ze minder make-up en mensen waarvan ze écht eens aan make-up zouden moeten beginnen. En ik val dan onder de categorie "mensen die te lui zijn om make-up op te doen en daarom zonder make-up de deur uit gaan". Dat terwijl ik het wel echt heel erg leuk vind.. Daarom vind ik dat ik moet proberen om het komende jaar vaker make-up te dragen. 

Meer met familie en vrienden doen
Ik heb een hele leuke (schoon)familie en ik wéét dat ik ze allemaal soms een beetje te weinig aandacht geef. Ik kan heel erg lachen met mijn familie en dat zou ik veel meer moeten doen. Dus dit jaar ben ik van plan om een aantal leuke uitjes met mijn familie en vrienden te gaan plannen. 

Over naar 5 havo
Want als ik daar ben is het alleen nog maar een eind sprint en dan ben ik eindelijk van de middelbare school af. En wat ben ik eraan toe zeg. Ik kan echt niet wachten tot ik lekker kan gaan studeren. Nog anderhalf jaar te gaan ♥. 

Op dit moment is dit alles wat ik kan bedenken wat ik echt wil bereiken het komende jaar. Oh en ik wil heel graag groeien in het bloggen en meer doen van wat ik leuk vind. Op naar een nieuw jaar vol kansen :). Tot maandag! 


Liefs,
Marielle
Today is the beginning from tommorow.
Make your own luck.
Volg mij op: YouTube • bloglovin • instagram • twitter 

4 opmerkingen:

 1. Oh leuke doelen zeg! Ik hoop dat je dit jaar je rijbewijs haalt. Dat is echt vrijheid tot de max! Ik heb hem nu ook pas gehaald en het is heerlijk om eens niet te fietsen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voot je reactie! Ik kan inderdaad echt niet wachten <3 morgen heb ik weer rijles :)

   Verwijderen
 2. Ik wens je heel veel succes met het behalen van je doelen! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie, haalbare doelen! gaat je vast allemaal lukken ^^

  BeantwoordenVerwijderen