donderdag 15 januari 2015

New look.

Een nieuw jaar een nieuwe look. Of nou ja, dat maken we er dan maar van. Veel mensen gaan net voor het nieuwe jaar weer eens naar de kapper voor een nieuw aangemeten kapsel, maar ik besloot om eens op ontdekkingstocht te gaan wat betreft make-up. Make-up vind ik namelijk ontzettend leuk, maar ik ben gewoon te lui om ermee te experimenteren of het überhaupt op te doen in de ochtend. Dit jaar wil ik dat dus een beetje gaan veranderen. Ik wil vaker make-up op doen en in dit artikel deel ik met jullie hoe die er ongeveer uit gaat zien.
Ik wist niet dat ik het ooit van plan was: maar bij deze mijn make-up loze hoofd. En dit alles zodat jullie het resultaat straks extra goed kunnen zien.
Allereerst doe ik mijn wenkbrauwen. Dit doe ik met het wenkbrauwpotlood van de HEMA. Het is nummer 11 en ik vind hem in principe prima werken. Hij is een beetje creamy, wat best fijn aanvoelt vind ik.
Voor mijn oogschaduw gebruik ik het Naked 2 palette. Ik denk niet dat ik ook maar enigszins iets moet zeggen over hoe je het doet, want mijn talent is het niet.
Nadat ik mijn oogschaduw op heb gedaan is mijn eyeliner aan de beurt. Mijn eyeliner moet in één keer goed gaan, anders is mijn oogschaduw verpest en dan weet ik dat het anders ook niet meer gaat lukken. Als mijn eyeliner niet in een keer goed zit, dan blijft het vreselijk rommelig.
Als ik mijn eyeliner op heb gedaan doe ik uiteraard nog mascara op, zo zie ik er wakker uit en zijn mijn wimpers net wat opvallender. Ik vind dat een look zonder mascara echt een heel negatief effect heeft. Ik gebruik hier de get big lashes van essence, maar dit is niet mijn favoriete mascara. Hij werkt fijn, maar ik vind the giant van essence toch net wat mooier.
En als laatste kies ik een lipstick om de look helemaal compleet te hebben. Op deze foto heb ik een lipstick van catrice op: 360 MATTraction.  Zoals je misschien is opgevallen in de look draag ik geen concealer of foundation. Ik vind dit namelijk helemaal geen fijne producten en daarbij is mijn huidskleur nooit hetzelfde als die van de foundation. 

Nog even alle producten op een rijtje die ik in dit artikel heb gebruikt:
- Hema wenkbrauwpotlood nummer 11
- Naked 2
- Essence eyeliner longlasting pen
- Essence get big lashes mascara
- Catrice lipstick 360 MATTraction

Liefs,
Marielle

You could try at least.

Volg mij op: YouTube • bloglovin • instagram • twitter 

16 opmerkingen:

  1. Wauw! Erg mooi die lipstick! De look is heel natuurlijk ! Dus niet in een keer to much

    Liefs Valery

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige look, staat je echt heel mooi. Hele mooie basic look, daar hou ik zelf ook wel van <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie look, die lipstick staat je erg goed!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik vind lipstick toch nog een beetje spannend, dus dit is zeker een fijn compliment!

      Verwijderen
  4. Die lipkleur staat je heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gave look! Ik ben normaal nooit zo van de ogenschaduw (voornamelijk omdat ik dat écht niet kan, haha) maar bij jou vind ik het heel leuk staan!
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen