donderdag 30 juli 2015

From where I stand // J U L Y

From where I stand, de nieuwe reeks op atouchofmel. Vanaf nu zal er onder dit artikel een persoonlijke update komen over hoe het op het moment met mij gaat. Voor sommige zal dit misschien heel stom zijn om te lezen: lees het dan lekker niet, het is namelijk vooral om lekker alles in mijn hoofd op een rijtje te krijgen. Ik vind dat gewoon heel fijn. Lekker even " kletsen " maar dan terwijl ik alle tijd heb om na te denken wat ik precies ga zeggen. Vandaag 30 juli dus de eerste From Where I Stand.
De afgelopen maand heb ik echt ontzettend genoten van het feit dat ik eindelijk zomervakantie had. Na een jaartje knallen op school kon ik in begin juli eindelijk zeggen dat ik over was naar 5 havo en dat ook ik nu eindelijk naar mijn examenjaar mag. Aangezien ik in de derde was blijven zitten waren een heleboel vriendinnen van mij het afgelopen jaar namelijk al geslaagd. Dit viel mij best zwaar, niet dat zij geslaagd waren natuurlijk maar wel dat ik het nog niet zover was. Ik kijk al een hele tijd uit naar het studeren en eindelijk gaan doen wat ik leuk vind. Nog even geduld...

Zoals ik dus al zei heb ik de afgelopen maand al enorm genoten van de zomervakantie. Zo ben ik naar walibi geweest, heb ik lekker veel video's opgenomen, ben ik naar de efteling gegaan en heb ik drie dagen door Nederland gereisd. Ik heb een heleboel afgesproken met vriendinnen en ik kon lekker veel bij mijn vriend slapen. Ik heb eigenlijk al meer gedaan dan ooit in mijn zomervakantie en dat terwijl ik pas op de helft ben. Het is echt genieten voor mij.
Naast alle leuke dingen die ik heb gedaan ben ik ook weer lekker begonnen met bloggen. Ook al is het de afgelopen maand nog niet helemaal soepeltjes verlopen, ik ben in ieder geval aardig op weg. Ik heb redelijk lopen malen over wat ik nou wil met mijn blog. Wil ik groeien? Wil ik het gewoon lekker doen omdat ik het leuk vind? Wil ik niet liever alleen YouTube video's maken en is het bloggen daardoor een beetje weggevallen? Ik weet het eigenlijk nog niet helemaal. Het bloggen is bij mij denk ik iets wat een beetje met vlagen komt. De ene keer heb ik er ontzettend veel zin in en de andere keer kan ik mezelf er gewoon niet toe zetten. Maar dat is niet erg. Ik doe gewoon lekker waar ik op dat moment behoefte aan heb. Soms heb ik nou eenmaal gewoon geen tijd om te bloggen. Vroeger werd ik dan boos op mezelf, omdat ik vond dat ik er te weinig voor deed. Tegenwoordig vind ik dat ik alle leuke dingen die ik kan doen moet doen en als daardoor een week geen artikels online staan dan is dat maar zo.

De afgelopen maand is voor mij echt een achtbaan aan emoties geweest. Ik heb heel veel leuke en fijne dingen gedaan waardoor dit echt een fantastische vakantie is. Maar aan de andere kant heb ik ook een aantal negatieve dingen te horen gekregen. Waardoor sommige vriendschappen van mij verwateren maar ook waardoor andere vriendschappen juist een stuk sterker zijn geworden.
Wat werk betreft weet ik niet zo goed wat ik ermee aan moet. Ik vind het namelijk nog wel leuk om als cassiere te werken, alleen is het niet meer een uitdaging. Dat mis ik heel erg. Ik vind het namelijk heel leuk om nieuwe dingen te leren en daar beter in te worden. Maar op dit moment weet ik hoe alles werkt en ben ik daar goed in geworden. Ik kijk het gewoon nog even aan als ik straks weer naar school ga en vind ik het dan niks ga ik opzoek naar een nieuwe uitdaging!

Zo. Dat was het wel weer voor deze maand geloof ik. De komende maand zal ik nog even lekker gaan genieten van mijn vakantie om eind augustus weer volop te kunnen knallen op school (ik heb nog zooooo geen zin!!!)

Liefs,
Marielle

Volg mij op social media: Bloglovin • YouTube • Instagram • Twitter

1 opmerking: